CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 22 June 2012

Hai ANDA disana!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulillah, akhirnya terhasil juga blog ini. Di harap dengan adanya blog ini dapatlah kita bersama-sama berkongsi ilmu yang luas ni kan (sharing is caring kan). Thanks kepada sesiapa yang sudi membantu memberi tunjuk ajar esp kepada rakan-rakan yang sudi membantu kala susah dan senang (sayang korang lebihlah)...Ok lah cakap banyak pun tak guna kan? Apa-apa pon diharap dengan terhasilnya blog ni sedikit sebanyak dapatlah kita berkongsi-kongsi ilmu dan mengeratkan lagi hubungan kita sebagai manusia samada secara nyata atau maya kan.. Jadi, SELAMAT DATANG ke dunia S.A.M...


Apa S.A.M tu???


SAYANG AKAN MATEMATIK

Moga dengan adanya S.A.M kita akan menjadi dapat belajar untuk menjadi insan yang lebih terpelajar. Amin....




1 comment:

  1. Blog untuk assigmnet? Apa kriteria kena ada? hehee

    ReplyDelete